Her er du

Forsiden Nyheder Idrætslederakademi, feedback fra deltager
Idrætslederakademi, feedback fra deltager PDF Udskriv Email
Torsdag, 11. juni 2009 12:04

Hej

Fra starten glædede jeg mig utrolig meget, fordi jeg syntes at programmet og hele oplægget så meget lovende ud.

9 moduler med hver deres tema lovede jo godt, og samtlige moduler indebar situationer/hændelser som de fleste af os kendte fra dagligdagen. Det er ingen hemmelighed, at der i dag er mere end svært at få mange idrætsforeninger til at hænge sammen, både økonomisk, men også mandskabsmæssigt. Foreningstanken er afløst af en ego-tanke, forhåbentlig vender den igen, det er der en del udsagn, der tyder på, og mange steder er det også sket.

De enkelte moduler blev gennemgået/undervist på god og pædagogisk måde af Villy Grøn fra Esbjerg, en absolut kompetent herre med mange års erfaring fra foreningsarbejde. Fra min side må jeg sige, at Villy Grøn har udført sin del af arbejdet til UG med kryds og slange.

Hvor jeg måske synes, det har haltet lidt er først og fremmest antallet af deltagere. Vi var alt for få, kun 12 personer, og når der så også var afbud af og til, var vi jo endnu færre. Efterfølgende har jeg spurgt jos en del mennesker, jeg kender, og mange steder havde man ikke hørt om det. Det er lidt synd, og vi skal heller ikke finde en syndebuk, men blot være opmærksom på, hvordan man eventuelt kan være bedre til at promovere næste års hold, for jeg håber meget, der kommer et hold til næste år. Det kræver naturligvis engagement og lyst til diskussion og udvikling hos den enkelte.

Jeg ved godt, der ikke er tale om decideret undervisning, men det kunne måske være en idé, at man fik lidt lektier for til hver gang, for ad den vej at forberede sig en smule. Noget jeg også manglede lidt, var at alle ting som blev vist på skærm, også blev udleveret i papirform. Noget har v i fået i mail men ikke alt.

Jeg har fåer en masse ud af akademiet og glæder mig til at mødes med deltagerne igen i september, og håber, at vi på en eller anden måde får gang i vores netværk.

De bedste hilsner fra Stig Sørensen

Senest opdateret: Torsdag, 11. juni 2009 17:01